Årsmøte torsdag 18. mars

posted in: Ukategorisert | 0

På grunn av Koronaviruset blir årsmøtet gjennomført med på Zoom. Klikk på linken nedenfor torsdag kl. 20 for å delta. Det virker på PC, Mac, telefoner og nettbrett. Du trenger ikke registrere deg på Zoom for å delta, det er bare å klikke på linken.

Her er link til videomøtet: https://us02web.zoom.us/j/85218075885?pwd=YzZUYzNqUm13NWY2RzZhR2hldjA5Zz09

Tidspunkt: torsdag 18. mars kl. 20

Tips: Det kan være lurt å teste at lyd og video virker før møtet begynner. Det gjør du ved å klikke på denne testmøtelinken. Da vil appen/programmet Zoom bli lastet ned hvis du ikke har installert den fra før. Installer den, skriv navnet ditt og velg klikk på «Join Meeting»-knappen, og deretter «Join with video» og «Join with Computer Audio».

Dokumentene til årsmøtet finner dere i dokumentarkivet.

Legg igjen en kommentar