O-karusell 3 2020

posted in: Ukategorisert | 0

O-karusell 3 går som ukens løype i perioden 25. mai til og med 7. juni (obs ny dato). Det er lagt ut 3 løyper (Lett, Kort og Lang) på kartet Langvatnet (målestokk 1:7 500). For Lett løype er det merket fra post 3 ned bakken til sti som går til post 4. Løypene lastes ned fra dokumentarkivet.

Veiveskrivelse: Kjør til Vestmarka Kirke – fortsett til venstre, deretter til høyre i neste vegdele, så til venstre mellom Nystuen og Jegeråsen ca. 350 m til Start/Mål. Her henger postflagg.

For å få løpet godkjent som o-karusell så må du enten:

  1. Legge inn GPS-sporet ditt på Livelox, eller
  2. Ta med blyant/penn og noter ned bokstavkode fra postene, f.eks ved siden av postbeskrivelsen. Se bort fra tallkoden i postbeskrivelsen. Send en e-post til Jon Ivar Bergersen -jiberge@online.no -, evt. en SMS til 990 96 571, med opplysning om løype og bokstavkodene i riktig rekkefølge.

Legg igjen en kommentar