Ukens løype 25.04-02.05

posted in: Ukategorisert | 0

Lyst på en tidlig start på o-sesongen? En hyttenabo fra Indre Østfold OK har lagt ut en Ukens Løype på Vestmarka, og postene står ute fra 25.april til og med 2. mai. Dere kan laste ned kartet og skriv det ut selv, eller hente ferdig utskrevet kart med løype (A3-format) på Esso Vestmarka fra fredag kveld. Løypa er også lagt ut i Livelox, så de som vil kan løpe med GPS-klokke og sammenligne strekktider.

Her fra e-posten fra Dag Arne Lier:

Det blir et uoffisielt o-løp på nabogården førstkommende lørdag. Vi er p.t. 6 personer som kommer til å løpe lørdag ettermiddag ca kl 16.

På grunn av disse koronatider blir det kun postskjermer og Livelox, ikke Emit. Løypa blir tilgjengelig på Livelox fra lørdag 25. april til og med lørdag 2. mai. Jeg tenker å ta den inn søndag 3. mai.

Dere i Eidskog OL er velkomne til å løpe den når som helst og du kan gjerne sende den ut til dine klubbmedlemmer hvis du ønsker. Siden det ikke er noen organiserte arrangement for tiden legger vi ut ukas løype i Indre Østfold og det er bare å bruke den som det hvis dere ønsker. Det hadde vært moro.

Legg igjen en kommentar