Årsmøtet som videokonferanse

posted in: Ukategorisert | 0

På grunn av Koronaviruset blir årsmøtet gjennomført med det gratis videokonferansesystemet Zoom. Klikk på linken nedenfor onsdag kl. 20 for å delta. Det virker på PC, Mac, telefoner og nettbrett, og man kan også ringe inn med kun telefon hvis man ønsker det (men da ser man ikke dokumentene). Du trenger ikke registrere deg på Zoom for å delta, det er bare å klikke på linken.

Her er link til videomøtet: https://zoom.us/j/646145147  Tidspunkt: onsdag 18. mars kl. 20

Hvis du ringer inn med telefon er telefonnummeret 23 96 05 88, og oppgi møtenummer/meeting ID: 646 145 147

Tips: Det kan være lurt å teste at lyd og video virker før møtet begynner. Det gjør du ved å klikke på denne testmøtelinken. Da vil appen/programmet Zoom bli lastet ned hvis du ikke har installert den fra før. Installer den, skriv navnet ditt og velg klikk på «Join Meeting»-knappen, og deretter «Join with video» og «Join with Computer Audio».

Dokumentene til årsmøtet finner dere i dokumentarkivet.

 

Legg igjen en kommentar